Dimarts, 24 Octubre 2017 12:16

“Què volen aquesta gent que truquen de matinada?”

Aquestes paraules van ser escrites l’any 1968 per Lluís Serrahima per a la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet després de la mort de Rafael Guijarro Moreno, en estranyes circumstàncies.

La situació política viscuda darrerament ens ha d’encoratjar a defensar la DEMOCRÀCIA davant d’actituds intolerants i extremistes que pretenen inocular la por en la societat valenciana. I això no ho podem permetre. Deia Joan Fuster que “quan la por no és innocent, ja no és por, és covardia” i hem de conscienciar-nos que “tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres”, contra el poble valencià.

La paraula, la negociació, el consens... però també la contundència en la defensa dels drets més elementals han de ser les nostres ferramentes per a defensar amb responsabilitat la nostra dignitat com a individus. I aquestes eines han de ser alhora les que garantisquen el treball quotidià dels diferents col·lectius així com de les organitzacions polítiques i socials de caràcter democràtic del nostre país.

Bertolt Brecht va cantar paraules de Martin Niemöller que deien “... quan van vindre a buscar-me, no hi havia ningú més que poguera protestar”. Fem que això no passe. Treballem per fer del carrer un espai de llibertat, pau i concòrdia.

Per tot això, des de DECIDIM, Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, volem convidar-vos a la manifestació d’aquest 28 d’octubre amb el lema “València contra el feixisme i per les llibertats” que començarà des de la plaça Sant Agustí de la ciutat de València. Acompanyem-nos! 

Joomla templates by a4joomla