Divendres, 25 Agost 2017 13:01

Concentracions al País Valencià de solidaritat amb Catalunya

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Decidim, dóna suport a la concentració de dissabte a les 18:00 hores a València, Castelló i Alacant.

La manifestació de dissabte a Barcelona és una aposta per la convivència, per construir-nos des de la pau, els drets humans, la diversitat i la justícia global. Una protesta davant del racisme i la islamofòbia, davant les vulneracions dels drets humans, i Decidim comparteix plenament totes aquestes reivindicacions. La comunitat musulmana s'ha vist criminalitzada, amb mostres de racisme i xenofòbia, però no es tracta d'un "ells i nosaltres", sinó d'un tots i totes. 

Dissabte manifestarem el rebuig de l'atemptat reivindicat per Daesh, el suport a víctimes i familiars i l'agraïment a la resposta solidària de tantes persones. Recordarem les víctimes oblidades d'aquesta violència arreu del món: especialment al mig milió de morts de Síria. Denunciarem la hipocresia de líders i representants polítics que, amb les seves polítiques, promouen guerres i conflictes armats, comercialitzant d’armes amb països com Aràbia Saudita, aplicant polítiques repressives i antiterroristes que fomenten l’espiral de violència o incomplint dels compromisos d’acollida, com fan els Estats membres de la UE. Denunciarem els qui fomenten l'odi, el racisme, la xenofòbia i la islamofòbia, amb la col·laboració preocupant de molts mitjans. Protestarem contra les identificacions policials pel carrer pel color de pell i els empresonaments als Centres d'Internament d'Estrangers, ens revoltarem contra els qui permeten que el feixisme actue impunement.

Exigirem que la resposta a la barbàrie no siga la de més “seguretat” repressiva: més vigilància, més fronteres, més policia, més armes, més violència, sinó una resposta diferent: des de la pau, els drets humans, la solidaritat, la cohesió i la justícia global.

Exigirem que els governs donen una resposta clara i contundent: que complisquen els acords i tractats signats sobre comerç d’armes, que respecten la Declaració Universal dels Drets Humans, que no hi signen acords amb governs opacs i autoritaris, ni intervencions militars. Cridarem per l'apertura de les fronteres per acollir la gent que fuig del mateix que ha passat a Catalunya.

Des de València estant, dissabte serem amb Barcelona perquè no ens fa por manifestar-nos... ens fa por callar davant de la violència, la manipulació i la hipocresia.

València, País Valencià 25-08-2017

 

Decidim @DaDPV

Joomla templates by a4joomla