1 | 2

Dimecres, 01 Març 2017 18:51

La PDaD, s'adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, PDaD, s'ha adherit a la campanya de suport d'institucions, entitats, electes i particulars, de dins i de fora de Catalunya, per a la celebració d'un referèndum sobre el futur polític de Catalunya.

 

Des de la PDaD rebutgem frontalment els processos judicials contra persones i càrrecs polítics partidaris de l’exercici del Dret a Decidir i el Dret d’Autodeterminació  entenent que són una agressió vers la democràcia i impropis d’un vertader estat de dret.

 

L’estat espanyol no pot pretendre solucionar amb plantejaments policials i/o  amb el codi penal, un conflicte que és polític i que només pot tindre una solució política. Els problemes de la democràcia se solucionen amb més democràcia. 

La PDaD recorda que tota font de poder polític emana del poble i per tant les institucions i totes les normes jurídiques han de descansar en la voluntat democràtica lliurement expressada pel poble.

 

Amb aquesta adhesió la PDaD reclama una sortida democràtica a la voluntat de decidir del poble català, i dóna suport a les institucions catalanes i al poble català en la seua determinació de celebrar un referèndum.

 

Enllaç a la campanya del Pacte Nacional pel Referèndum:

https://pactepelreferendum.cat

Joomla templates by a4joomla