1 | 2

Dimecres, 15 Febrer 2017 13:05

5é ANIVERSARI PRIMAVERA VALENCIANA

Concentració i roda de premsa: De la Primavera Valenciana a la "Llei mordassa".

16 DE FEBRER 2017, INSTITUT LLUÍS VIVES DE VALÈNCIA 14 HORES

El dia 16 febrer commemorem el cinqué aniversari de la Primavera Valenciana, un fet de  transcendència internacional. No es tracta d'un aniversari més, a hores d'ara s'han incorporat noves generacions d'estudiants tant a l'ensenyament mitjà, com a les universitats, aquestes necessiten recordar i donar-los a conéixer el que va significar aquella primavera del 2012, jornades d'infàmia per part del govern de l'estat, en mans del PP i alhora una contestació i de lluita, d'esperança per l'exemplar reacció dels i les estudiants i el conjunt de la societat Valenciana.

Pocs anys després, com a reacció del govern del PP, davant de tanta protesta organitzada i també espontànies, crea la llei Mordassa, per dotar-se de lleis encara més restrictives i sancionadores que ens està retrotraient a postures dictatorials, conegudes en èpoques anteriors.

Pel que fem una crida,  a tots i totes a acudir a aquesta concentració unitària, per donar un rebés a les polítiques de retallades en les llibertats i en el social.

T'esperem el dijous 16 a les 14 hores, a l'institut Lluís Vives de València (Carrer calvo sotelo)

intervindran: representació dels sindicats d'estudiants

                       Advocada: Primavera Valenciana

Actuacions:  Estrela Roja de Benimaclet
                       Pau Alabajos

Organitzacions que donen  suport: 

Acontracorrent, BEA, SEPC,  FEU, COS, Intersindical Valenciana, CGT, València en Comú, Poble Lliure, Obrim Fronteres, PCPV, Estrela Roja de Benimaclet, Plataforma per un nou model energètic (Px1NME), Plataforma pel Dret de Decidir del País Valencià, 15M.MASSANASSA, 15M València en peu-Global Nuit, EntrePobles, ATTAC-PV , Iaios flautas, Pah València,Eupv,, Escola Valenciana,, ERPV, JERPV, Ecologistes en Acció, Compromís, Assemblea  per les Llibertats i contra la Repressió-València sense Mordassa.

Mitjà

Joomla templates by a4joomla