1 | 2

Dimecres, 11 Gener 2017 17:00

Vols participar? amb la PDaD tens un lloc per a ajudar a construir un país com a subjecte polític a partir de la ciutadania

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) és una eina per a poder avançar i créixer individualment, col·lectivament i com a País, creant les condicions materials i socials per a que el País Valencià puga exercir el seu Dret a Decidir.

Tenim el Dret a Decidir sobre els propis recursos, sobre un sistema de finançament sense espoli, sense apropiació i a partir d'una hisenda pròpia.

Decidim perquè tenim el dret d'un habitatge digne, una educació pública, laica, integradora, de qualitat i en valencià. Decidim per tindre una sanitat justa i igualitària, sense cap exclusió.

Tenim dret a tenir un marc propi de relacions laborals que garanteixca unes condicions de vida digna a tota la població en tots els estadis.

És el Dret a Decidir sobre això i sobre TOT, per a mirar al futur defensant els nostres interessos com a poble valencià amb la nostra llengua i la nostra cultura.

Vols participar? amb la PDaD tens un lloc per a ajudar a construir un país com a subjecte polític a partir de la ciutadania.

A continuació pots descarregar-te el Power Point:

Joomla templates by a4joomla